Hårtips !

Jag vet inte om detta fungerar men testa är ju alltid värt .

Varje dag minst en gång ska man massera hårbottnen med en massage grej, och i minst en minut lägga säg på sängen med huvudet utanför kanten så att blodet kommer dit o sätter igång blodcirkulationen!

Testa !

Bleka tänder själv !

Jag har ett jättebra tips om man vill ha vitare tänder !
Ta tandborsten och strö på lite slat (smakar äckligt) sen borstar du bara där du vill att det ska bli vitt .
Det hjälper man får mycket blekare tänder tummen upp för det tipset iallfall !

Skönhets tips !

Ät mera morötter !
Färsk morotsjuice innehåller mycket calcium och fosfor. Det är super för att stärka dina naglar.
Kalcium och fosfor - just om man tar dem tillsammans - stärker tänder, naglar och skelett. Kalcium hjälper även mot oren hud och återupplivar en glanslös, trött hud.

Nopprat ögonbrynen ?
Om du har hopprat dina ögonbryn och känner att dem blev lite svullna så kan du sätta våta tee påsar för att lugna huden runt ögonbrynen.

Badat?
Bada inte i jättevarmt vatten. Varmt vatten torkar ut hyn.
Om du verkligen måste ta ett riktigt varmt bad, tillsätt badoljor i vattnet.
Har du inte det hemma så kan en nödlösning vara olivolja .

Naglar

Använd mandelolja varje kväll
Ha alltid en nagelfil i väskan
Ha alltid vantar på dig utomhus under vintern, kylan påverkar dina naglar negativt
Investera i ett par diskhandskar som du han ha när du diskar, diskmedel och vatten är extremt uttorkande.
Äter varierat? Det finns olika kosttillskott för att förbättra naglarna. Effektiva ingredienser brukar vara kalk, vitamin A, C och D samt svavel
Ha alltid nagellack på, om du inte vill ha färg så kan du alltid ha ett genomskinligt.

Ögonfransar
Har du svårt att böja ögonfransarna ? Testa och värm ögonfransböjaren
blås med hårtorken eller något annat varmt.

Läppar
För att få fylligare och ltie plumping på läpparna blanda kanel med olja och smörj på
läpparna varar i ungerfär 3-4 timmar .





Look at the girl on the dancefloor she's amazing on the dancefloor when she move girl i want some more.


Hehe lång rubrik ?
Idag har jag varit i skolan onsdagar är alltid tråkigast dom värsta lektionerna på en och samma dag och på köpet hade vi fysik prov det gick rent ut sagt skit , jaja får hoppas de andra proven går bra .
Nu sitter jag här och väntar på mat svinhungrig , tur att mamma lagar då så slipper jag själv haha.

Puss & kraam

Torsdag !

Långtråkig dag idag sprang en springtur förut och det var sviiiiin kallt . Skolan var helt okej . Imorgon ska jag till Norge direkt efter skolan och på lördag ska min kusin förlova sig så det ska bli kul ! Tror jag inte bloggar föräns söndag så ha det bra tills dess kram !


älskling du är sötast ♥

lever

Jag leve ifall ni ville veta men ag har ingne blogglust.. bloggar imorn ! Kram

Sjuuk !

Ja som rubriken säger har varit sjuk i 4 dagar nu sen lördag då ajg började få väldigt ont i halsen så har det bara blivit sämmre och sämmre var inte i skolan varken idag eller igår , skönt och bara få ligga hemma och vila .
Men dock är min röst helt förstörd efter flera långa samtal med kompisar osåvidare , och min astma gör ju saken mycket värre blir svårare och andas ..
Vaknade igår natt av att jag hade fruktansvärt ont i min högra axel också , jag har ont på ganska många ställen  jag . Nog om det imorgon ska jag iallfall till skolan , måste även ut och fota lite fast jag fastnar aldrig på bild usch .
Ska inte bli en för lång text så bloggar kanske imorgon vem vet ??
 blir gammal bild eftersom mitt internet är segt och det tar hundra år att ladda upp en bild



Lilla torres så söt !


Bilolyckan

Det var då en sommarlovs morgon jag blev väckt av mamma hon frågade ifall jag ville följa med till tanum som ligger 30 km härifrån , pappa jobbar där så vi åkte dit och lämna lunch till han. På hemvägen vid daftö ungeför ser vi två bilar som står stilla för den första bilen ska svänga in . Vi stannade och väntade på att den skulle svänga men bakom kommer då en ung tjej som inte ser att vi står stilla så jag minns bara världen jävla smäll oså kastades vi framåt ..Hon körde på oss i 70 .... sen blödde jag näsblod och jag var jätte yr , min minsta syster blödde massa ifrån huvudet . Seriöst jag var så jävla rädd jag bara skrek och grät jag visste inte vad som skulle hända , det kom massa från daftö som gav oss papper eftersom blodet bara rann på både mig och min syster . Tillslut kom då ambulans polis brandkår bilbärgning och allt det där , vi fick alla på oss nackkragar och dom frågade vart vi hade mest ont . Mamma fick inte röra sig för minsta lilla en vuxen rör sig efter en bilolycka kan dom bli förlamade . så dom tog ut mamma ur bagaget ? så packa dom in henne nånting för att hon inte skulle frysa .. Först sa dom att hon skulle åka med helikopter men så fick dom inte tag på en tror jag . Vi satt där men nån filt och väntade på att pappa skulle komma på att komma härifrån överhuvudtaget. Tillslut fick vi lämna mamma för vi skulle till ett annat sjukhus . Väl framme sa docktorn att jag skulle kolla mig i spegeln och se om jag kände igen mig själv ? det gjorde jag faktist INTE , jag hade en jätte stor bula i pannan och jag hade slått i näsan .. Jag hade tydligen svimmat av också för jag minns inget av att jag slog i nånstanns bara att jag kastades framåt. Sen kom pappa , dom kollade på min systers sår i huvudet hon hade fått en glasbit från bagage fönstret men hon behövde inte sy . Vi åkte till mamma och hon mådde mycket dåligare än vi , hjärskakning och lågt blodtryck (eller ?) hon låg i en sjukhus säng och hade en påse med vätska som hängde över henne fast i en nål i armen . Mina syskon sprang fram till mamma och jag bröt ihop totalt började gråta för det känndes som att denna dagen verkligen har förändrat våra liv . Kunde varken kolla upp eller ner åt höger eller vänster kändes som vanlig nackspärr gånger 1000 .. Men jag är så jävla glad för att vi lever allihopa även om jag inte får en sån bra framtid men nacksmärtor och huvudvärk får jag försöka tänka jag överlevde. För fyra dagar sen var det 2 månader sedan det hände det värsta i mitt liv , men det fick mig endå att ta vara på livet som jag inte gör klagar jämt och ständigt . Har ni varit med om en bilolycka eller liknande ??

RSS 2.0